Categorieën
Geen categorie

Welkom op de RCC Website

Welkom op de website van de Roosendaalse Computer Club. De RCC is helaas niet meer, maar deze website word nog steeds voor nostalgische en administrative redenen aangehouden.

Hier geven we elke dag gratis software weg. De installatie van deze software is weliswaar op eigen risico, maar de uitgever is al jaren betrouwbaar gebleken.

Vandaag is in de aanbieding:

Easy Photo Denoise 9.0


Easy Photo Denoise 9.0

 

Omschrijving:

Easy Photo Denoise helpt ruis te verminderen in foto's gemaakt in het donker of bij slecht licht, trillende handen of verkeerde ISO-instellingen. Als u foto's met veel ruis heeft, kunt u deze er veel duidelijker uit laten zien met behulp van Easy Photo Denoise. Deze batchsoftware voor ruisonderdrukking van foto's verwijdert effectief zowel lichte ruis als kleurvlekken die meestal worden veroorzaakt door het maken van opnamen met hoge ISO, fotograferen in het donker of in beweging. Het programma beschikt over een mechanisme voor beeldruisreductie op basis van kunstmatige intelligentie en biedt een aantal presets voor verschillende opnameomstandigheden. Met deze foto-editor voor ruisonderdrukking kunt u licht- en kleurruis aanpassen en de afvlakkingsradius en intensiteit instellen. Naast beeldruisonderdrukking kun je helderheid, contrast, verzadiging en andere grafische instellingen aanpassen waardoor deze ruisonderdrukkingssoftware verandert in een volwaardige foto-post-processor. In de regel ‘eet’ software voor ruisonderdrukking belangrijke beelddetails samen met overtollige ruis. Easy Photo Denoise maakt gebruik van kunstmatige intelligentie-algoritmen die extra ruispunten effectief detecteren en deze soepel vervangen. Dit is de beste software voor ruisonderdrukking waarmee u 's nachts kristalheldere foto's kunt maken, zelfs met goedkope digitale camera's zonder professionele instellingen. Selectieve fotoruisonderdrukking is veel beter dan vlakke denoise die door de meeste hedendaagse programma's wordt aangeboden.
Koop een onbeperkte persoonlijke licentie (met ondersteuning en updates) met 70% korting!


Download grootte: 1.2 MB

Normale prijs: $49.99
Ontwikkeld door: SoftOrbits

Tijd tot de actie afloopt: 12 uur en 6 minuten

Klik hier voor download


 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *