Categorieën
Geen categorie

Welkom op de RCC Website

Welkom op de website van de Roosendaalse Computer Club. De RCC is helaas niet meer, maar deze website word nog steeds voor nostalgische en administrative redenen aangehouden.

Hier geven we elke dag gratis software weg. De installatie van deze software is weliswaar op eigen risico, maar de uitgever is al jaren betrouwbaar gebleken.

Vandaag is in de aanbieding:

Apeaksoft Slideshow Maker 1.0.36


Apeaksoft Slideshow Maker 1.0.36

 

Omschrijving:

Apeaksoft Slideshow Maker is de beste maker van diavoorstellingen die fantastische diavoorstellingen maakt met video's, afbeeldingen en audiobestanden. Het is uitgerust met meer dan 10 kant-en-klare thema's en meer aanpasbare stijlen. Of u nu een trouwshow wilt maken, een teampresentatie wilt maken, fotodia's wilt maken of een evenementshow wilt houden, het zou de beste keuze zijn. Belangrijkste kenmerken: ▶Maak een diavoorstelling met foto's, video's en muziek. ▶ Meer dan 10 kant-en-klare thema's zijn klaar voor verschillende showpresentaties. ▶ Pas de overgangen, filters, elementen en teksten aan. ▶Bewerk de video's om effecten bij te snijden, te roteren, te knippen en aan te passen.


Download grootte: 101 MB

Normale prijs: $53.32
Ontwikkeld door: Apeaksoft

Tijd tot de actie afloopt: 6 uur en 7 minuten

Klik hier voor download


 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *