Welkom op de RCC Website

Welkom op de website van de Roosendaalse Computer Club. De RCC is helaas niet meer, maar deze website word nog steeds voor nostalgische en administrative redenen aangehouden.

Hier geven we elke dag gratis software weg. De installatie van deze software is weliswaar op eigen risico, maar de uitgever is al jaren betrouwbaar gebleken.

Vandaag is in de aanbieding:

RationalPlan Single 5.6.2 (Win&Mac)


RationalPlan Single 5.6.2 (Win&Mac)

 

Omschrijving:

RationalPlan Single is een projectmanagementsoftware die kan worden beschouwd als een betaalbaar alternatief voor Microsoft Project. In principe biedt het 80% van zijn functionaliteit tegen 20% van de kosten. Het product is ontworpen om beginnende of toevallige project managers te helpen leunen hoe hun projecten te beheren. Het wordt geleverd met een ingebedde projectgids die gebruikers stap voor stap door het proces van planning en beheer van een project zal nemen. Al deze stappen volgen op het project Management Body of Knowledge een boek gepubliceerd door het Project Management Institute.

De gebruikers zullen leren hoe ze projecten en taken kunnen maken, hoe ze op tijd kunnen plannen door afhankelijkheden te creëren, zullen werkkalenders maken, middelen toewijzen voor taken, kosten vaststellen en de evolutie van het project volgen. RationalPlan Single gaat verder dan een eenvoudige persoonlijke To-Do lijst. Het zal u helpen te leren hoe u uw werk te organiseren om productiever te worden. Hebt u ooit uw huis gerenoveerd en gemerkt dat de dingen uit de hand liepen en het aanvankelijk geraamde budget was niet realistisch? Probeer dan RationalPlan en je zult het verschil zien.


Download grootte: 185 MB

Normale prijs: $87.00
Ontwikkeld door: Stand By Soft

Tijd tot de actie afloopt: 18 uur en 25 minuten

Klik hier voor download


 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *