Welkom op de RCC Website

Welkom op de website van de Roosendaalse Computer Club. De RCC is helaas niet meer, maar deze website word nog steeds voor nostalgische en administrative redenen aangehouden.

Hier geven we elke dag gratis software weg. De installatie van deze software is weliswaar op eigen risico, maar de uitgever is al jaren betrouwbaar gebleken.

Vandaag is in de aanbieding:

Leawo DVD Copy 8.0.0


Leawo DVD Copy 8.0.0

 

Omschrijving:

Leawo DVD Copy maakt het eenvoudiger dan ooit om een ​​DVD te kopiëren voor back-up of delen. Met deze dvd-kopie-software kun je een dvd kopiëren naar de harde schijf als een dvd-map of ISO-image en een dvd back-uppen naar een lege DVD-schijf voor afspelen op dvd-spelers of delen. Het kan een DVD-schijf, map en ISO-image bestand kopiëren. Met geavanceerde DVD-kopieer- en back-uptechnologie ondersteunt het 1: 1 schijven naar schijf dupliceren zonder kwaliteitsverlies en comprimeert dvd-9 naar DVD-5 met hoge kwaliteit. Er worden 3 verschillende kopieermodi vooraf geladen: volledige film, hoofdfilm en aangepaste modus. Leawo DVD Copy kan je helpen bij het kopiëren en back-uppen van zowel CSS-DVD als gewone DVD-inhoud. Met dit uitstekende dvd-kopie programma, is het-back-uppen van je dure dvd-verzameling een fluitje van een cent!

  • Back-up en kopiëren van een door CSS beschermde DVD;
  • Kopieer DVD in 1: 1 kwaliteit;
  • Kopieer DVD in 6x hogere snelheid;
  • ISO-image kopiëren naar DVD met geselecteerde ondertitels en audiotracks;
  • Hoge kwaliteit DVD-9 naar DVD-5-compressie;
  • 2 DVD-videostandaarden voor het kopiëren van dvd's uit verschillende gebieden.

Opmerking: de software beschikt over een 1-jaar licentie. Leawo DVD Copy werkt als een module van de Leawo Prof. Media suite.


Download grootte: 112 MB

Normale prijs: $29.95
Ontwikkeld door: Leawo Software

Tijd tot de actie afloopt: 23 uur en 13 minuten

Klik hier voor download


 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *