Categorieën
Geen categorie

Welkom op de RCC Website

Welkom op de website van de Roosendaalse Computer Club. De RCC is helaas niet meer, maar deze website word nog steeds voor nostalgische en administrative redenen aangehouden.

Hier geven we elke dag gratis software weg. De installatie van deze software is weliswaar op eigen risico, maar de uitgever is al jaren betrouwbaar gebleken.

Vandaag is in de aanbieding:

ForceToolkit Pro 1.2.1


ForceToolkit Pro 1.2.1

 

Omschrijving:

ForceToolkit is een klein maar krachtig Windows-softwarehulpprogramma dat een aantal functies biedt om de status van andere programmabesturingen krachtig te wijzigen. Met deze tool kunnen gebruikers grijze knoppen en selectievakjes inschakelen, vensters verbergen en op de achtergrond laten draaien, vensters altijd bovenaan maken, titels wijzigen, processen met geweld beëindigen en programma's sluiten. Kenmerken van ForceToolkit: - Schakel grijze uitgeschakelde knoppen, selectievakjes en meer bedieningselementen in andere toepassingen in; - Klik krachtig op een uitgeschakelde knop; - Verberg een venster of programma om het onzichtbaar op de achtergrond uit te voeren; - Verberg bedieningselementen en tekst in andere toepassingen; - Stel Windows in op Altijd bovenaan; - Sluit het venster in andere programma's krachtig; - De gebruikersinterface van andere programma's opnieuw tekenen / vernieuwen; - Forceer het proces en sluit het programma van een applicatie; - Wijzig de venstertitel; - Wijzig de grootte van het venster met vaste grootte.


Download grootte: 832 KB

Normale prijs: $19.95
Ontwikkeld door: AutoClose.net

Tijd tot de actie afloopt: 16 uur en 14 minuten

Klik hier voor download


 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *