Welkom op de RCC Website

Welkom op de website van de Roosendaalse Computer Club. De RCC is helaas niet meer, maar deze website word nog steeds voor nostalgische en administrative redenen aangehouden.

Hier geven we elke dag gratis software weg. De installatie van deze software is weliswaar op eigen risico, maar de uitgever is al jaren betrouwbaar gebleken.

Vandaag is in de aanbieding:

OneClick! Optimizer Standard 1.0.0.2


OneClick! Optimizer Standard 1.0.0.2

 

Omschrijving:

Wilt u de levensduur te verlengen van een oude PC of uw nieuwe nog sneller? Is met behulp van het menu Start chaotisch en niet erg pittig door de vele ingebouwde apps? Doet telemetrie ondermijnen uw privacy? Dankzij de OneClick! Optimizer dit alles en meer zal het niet langer een probleem. Met een enkele aanvraag en een enkele klik kunt u in feite het optimaliseren van elke Windows-10 instelling waardoor hij beter in alle opzichten: van de snelheid, stabiliteit, gebruiksvriendelijkheid en veiligheid. Ten slotte, door de exclusieve profielen, heb je de mogelijkheid om het systeem te configureren in een nog meer aantrekkelijke manier, die voldoen aan uw wensen.
Klik hier om te weten dat het systeem optimalisaties gemaakt door OneClick! Optimizer!
Speciale Aanbieding voor 48u:
OneClick! Optimizer is beschikbaar in twee verschillende versies: Standard en Pro. De laatste ondersteunt de Expert-Modus, waarmee het gebruik van de aangepaste profielen gemaakt door Seizent. Alleen voor 48 uur, Seizent bieden GOTD lezers de mogelijkheid om te betalen voor de Pro-versie voor slechts $3.99 (1 jaar licentie). U kunt gebruik maken van "GOTD48H" coupon code hier om het bemachtigen van uw Pro upgraden van nu.
Daarnaast is er gekozen worden 3 winnaars onder de gebruikers die hebben gekocht een OneClick! Optimizer Pro-licentie. Ieder ontvangt een exclusieve optimalisatie profiel, aangepast aan hun behoeften door Seizent gratis! De winnaars in staat zal zijn om te vragen Seizent voor elk type van instellingen en aanpassen voor Windows 10 persoonlijke profiel.


Download grootte: 17 MB

Normale prijs: $10.99
Ontwikkeld door: Seizent

Tijd tot de actie afloopt: 5 uur en 50 minuten

Klik hier voor download


 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *