Categorieën
Geen categorie

Welkom op de RCC Website

Welkom op de website van de Roosendaalse Computer Club. De RCC is helaas niet meer, maar deze website word nog steeds voor nostalgische en administrative redenen aangehouden.

Hier geven we elke dag gratis software weg. De installatie van deze software is weliswaar op eigen risico, maar de uitgever is al jaren betrouwbaar gebleken.

Vandaag is in de aanbieding:

Aimerlab MobiGo 3.3.0 (Win&Mac)


Aimerlab MobiGo 3.3.0 (Win&Mac)

 

Omschrijving:

De AimerLab MobiGo iPhone GPS-locatiewisselaar verwisselt onmiddellijk uw GPS-locatie met een nep-locatie waar ook ter wereld. Het werkt met locatiegebaseerde apps zoals Pokémon GO en Snapchat om echte beweging te simuleren, stelt je in staat om GPX-bestanden te importeren om eenvoudig een track te simuleren, en het is compatibel met alle iOS-versies. Met de joystickfunctie kun je de locatie overal verplaatsen met behulp van de versnellingsmeter van je iPhone. En het werkt heel goed met wifi-signalen in de buurt. Bediening van meerdere apparaten. Ondersteunt het wijzigen van de GPS-locatie op maximaal 5 iOS-apparaten tegelijk op 1 pc/Mac Geen jailbreak. U hoeft uw iOS-apparaat niet te jailbreaken voor locatie-spoofing Realistische modus. Stel de snelheid in om te variëren tussen -30% & +30% van het bereik in 5 seconden Favorietenlijst. Verzamel handmatig uw favoriete locaties en routes voor snelle toegang met één klik de volgende keer Aanpasbare snelheid. Simuleer de snelheid van lopen, fietsen of autorijden van 3,6 km/u tot 36 km/u Historische records. Registreert en bewaart automatisch de bezochte locaties voor gemakkelijke herselectie


Download grootte: 157 MB

Normale prijs: $39.95
Ontwikkeld door: AimerLab Inc

Tijd tot de actie afloopt: 23 uur en 20 minuten

Klik hier voor download


 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *