Welkom op de RCC Website

Welkom op de website van de Roosendaalse Computer Club. De RCC is helaas niet meer, maar deze website word nog steeds voor nostalgische en administrative redenen aangehouden.

Hier geven we elke dag gratis software weg. De installatie van deze software is weliswaar op eigen risico, maar de uitgever is al jaren betrouwbaar gebleken.

Vandaag is in de aanbieding:

Privacy Protector 4.0 for Windows 10


Privacy Protector 4.0 for Windows 10

 

Omschrijving:

Privacy Protector for Windows 10 helpt je bij privacyproblemen van het besturingssysteem, zoals het verzamelen van alle soorten gebruikersdata. Dit programma helpt je bij het oplossen van alle Windows 10 privacy kwesties die ingaan tegen de rechten van gebruikers op vertrouwelijk activiteiten op zijn of haar PC. Deze tool is gericht op privégebruikers en bedrijven met exclusieve normen op gebied van vertrouwelijkheid van hun data. Via een gebruikersvriendelijke interface kan een gebruiker van Privacy protector zijn of haar systeem tunen om ongewenst verkeer naar Microsoft servers te blokkeren. Het is mogelijk bepaalde elementen van de telemetrie en dataverzamelingssysteem te verwijderen en de rest eenvoudig uit te schakelen. Gebruikers kunnen naar eigen goeddunken services uitschakelen om specifieke Windows 10 privacy kwesties te elimineren. Er zijn ongeveer 40 services (sommigen werken op de achtergrond) die persoonlijke data in de gaten houden en verzamelen. Het is mogelijk om de volgende tools te verwijderen, uit te schakelen of te blokkeren:

  • Contana
  • Office Telemetrie
  • Media Center
  • Energie Efficiëntie Diagnostiek
  • Diagnose- en verbruikersgegevens
  • Windows Zoeken

Dit zijn maar een paar van de services die je kunt beheren met Privacy Protector for Windows 10. Het schakelt ook Keylogger uit die alle gegevens die op het toetsenbord zijn getypt naar MS-servers stuurt (die mogelijk ook creditcardnummers, wachtwoorden, persoonlijke gegevens, enz. bevatten). Om het verschijnen van nieuwe ongewenste crawlers en Windows 10-privacyspionnen te voorkomen, kun je met het programma Windows Update uitschakelen. Deze functie is ook beschikbaar voor Windows 7-8. Het programma blokkeert Microsoft IP-adressen en helpt regels toe te voegen in Windows Firewall. De meeste spionageprogramma's werken op de achtergrond en verbruiken een behoorlijk deel van de beschikbare systeembronnen. Daarom biedt uitschakeling niet alleen de juiste privacy, maar verbetert het ook de systeemprestaties. Privacy Protector voor Windows 10 maakt altijd een systeemherstelpunt voordat eventuele wijzigingen worden aangebracht om indien nodig terug te draaien.

Koop een onbeperkte licentie (met ondersteuning en updates) met 70% korting!


Download grootte: 4.21 MB

Normale prijs: $39.99
Ontwikkeld door: SoftOrbits

Tijd tot de actie afloopt: 23 uur en 55 minuten

Klik hier voor download


 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *